facebook

Gönye Zoltán képe

3000 érdeklődő, több mint 200 jelentkező, 10 résztvevő!

Köszönhetően az evosoft Hungary kft., a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar, valamint a meex támogatásának − 10 fővel elindult a retorikai, prezentációs és előadástechnikai programunk!

Nézze meg a videót!

Polyák Tamás képe

Add el(ő) magad - ösztöndíjpályázat hallgatóknak

Kiscsoportos, szuperintenzív prezentációs- és előadástechnikai ösztöndíjpályázat a (műszaki) felsőoktatásban részt vevő hallgatók számára.

Kik jelentkezhetnek az ösztöndíjpályázatra?

  • A jelentkezés alapfeltétele a felsőoktatásban való részvétel. Az ösztöndíjpályázaton a végzős évfolyamok hallgatóit előnyben részesítjük.
  • Az ösztöndíjprogramra összesen 7 főt veszünk fel, ebből legalább 3 főt a műszaki felsőoktatásból választunk ki. 2 főt az ösztöndíjpályázat főtámogatója jelölhet ki.
  • Akkor is érdemes jelentkezned, ha úgy érzed, hogy nem felelsz meg az ösztöndíj feltételeinek, mert további ajánlatokon is dolgozunk!

Miért hoztuk létre ezt az ösztöndíjpályázatot?

  • Mert tapasztalatból tudjuk, hogy az egyetem nem ad használható prezentációs-előadástechnikai tudást, miközben a munkaerőpiac könyörtelenül elvárja azt.
  • Mert prezentációs-előadástechnikai tudás nélkül legkiválóbb eredményeid sem találnak visszhangra, az értékek nem találják meg hallgatóságukat.
  • Mert még egy olyan igazán sikeres vezetőt sem láttunk, aki ne lett volna maga is hatásos előadó!
Gönye Zoltán képe

Facebook játék összefoglaló

„Fel fog lebbezni”, „ez a történet!” De előtte még „csekkolni fogja a helyzetet”, aztán ha még mindig van hozzá kedve, akkor majd „lehet lájkolni!”

Mit érez Ön, amikor a fenti címet olvassa? Számomra egyszerre hat ijesztően, és sajnos egyszerre tűnik ismerősnek is. Mondhatnám úgy is: „ilyen ez a szelavi”.

A fenti szavakat, kifejezéseket olvasóink küldték a legutóbbi játékunkra – ami játéknak tűnt ugyan, de annál többnek szántuk. A fő kérdés(ünk) az (volt), hogy:

miért érdekesek ezek a kifejezések egy előadó számára?

Tartalom átvétel