Kiscsoportos oktatás

Retorika-előadástechnika tréninget két formában tartunk:

1.    Nyílt retorika-előadástechnika tréning. Ez jellemzően 1-2 napos képzés, 7-10 fő részvételével. Azonban: nyílt retorika-előadástechnika tréninget viszonylag ritkán hirdetünk meg, ezért kérjük, jelezze, ha ilyen lehetőségre vár.

(Ehhez adja meg e-mail címét, vagy kövessen minket a facebook-on.)

2.    Kihelyezett (vagy vállalati) retorika-előadástechnika tréning. Ezt a retorika-előadástechnika képzést a leendő ügyfelek igényei szerint állítjuk össze; jellemzően 1-3 napos ráfordítást jelent, gyakran utánkövetéssel egészítjük ki. Amennyiben Önt ez a lehetőség érdekli, kérjük, adja meg telefonos elérhetőségét. Ajánlatkérés előtt figyeljen az alábbi szempontra:

       létszám: a kihelyezett retorika-előadástechnika tréningre is igaz, hogy maximum 10 fő részvételét ajánljuk (egy időben).

További megjegyzések a tréningjeinkhez

Gyakorlás

Az elméleti ismeretek fontosak ugyan, de semmit nem érnek, ha a résztvevők nem tudják a gyakorlatban alkalmazni azokat. Ezért mi mindig olyan képzési tematikát javasolunk, amely sok gyakorlásra ad lehetőséget.

Idegen nyelv használata

Különösen vezetők esetében gyakori, hogy valamilyen idegen nyelven kell megtartaniuk prezentációikat, előadásaikat. Ha ez Önöknél is így van, akkor célszerű már a retorika-előadástechnika tréning során is − legalább részben − ezt az idegen nyelvet használni. Mi angol, német és spanyol nyelven tudjuk Önt − a gyakorlás során − segíteni.

Társadalmi felelősségvállalásunk

Felsőoktatási intézmények számára évente 1-2-szer − a piaci ár töredékéért − vállalunk kihelyezett retorika-előadástechnika tréningeket. Amennyiben Önt ez a lehetőség érdekli, kérjük, hogy az ajánlatkérés során ezt jelezze felénk.

 

További szolgáltatásaink

  • Egyéni felkészítés prezentációkra, előadásokra, „prezentáció-audit”   (bővebben…)
  • Előadások előzetes elemzése, fejlesztési javaslatokkal (bővebben…)
  • Felkészülés a várható „nehéz helyzetekre” és azok kezelésére
  • Szemléltetés (vizualizáció, demonstráció) a prezentáció során
  • Előzetes próbalehetőség magyar, angol, német és spanyol nyelven